OŠTRO Povodom komentara na društvenoj mreži

Jelena Veljača odbrusila hejterima svoje nove serije: Nije Srbija kriva što te žene ne vole, a ni Hrvatska, jer si debil

Priča nema nikakvu nacionalno-političku konotaciju, već je čista ljubavna priča

Index.hr
19.09.2018 14:21

Jelena Veljača

Jelena Veljača posljednjih je dana skoro sve svoje vrijeme posvetila promociji svoje nove serije "Pogrešan čovjek", koja je imala svoju premijeru na srbojanskoj Prvoj televiziji te na hrvatskom RTL-u.

Jednom objavom zahvalila je gledaocima koji su u velikom broju gledali srpsku premijeru te napisala: "Dunav i ja za vrijeme produkcijske pauze danas. Hvala Beogradu što je gledao "Pogrešnog čovjeka" sinoć na Prvoj u tako velikom broju. I love you too. 1.018.000 gledalaca u Srbiji ", napisala je.

Njena objava potaknula je brojne komentare gledalaca, među kojima se našao i jedan u kojemu je jedna Jelenina pratiteljica zaključila: "Jako je ružno da neko komentira da se neko ponižava i da serija ima političku konotaciju. Bravo za glumačku ekipu sa svih prostora, uvjerena sam da će serija biti odlična i jedva čekam 20 sati da gledam novu epizodu. Svaka čast!"

Jelena se nadovezala na njen komentar.

- Posebno s obzirom na to da na seriji radi 50 posto ekipe iz Hrvatske, a 50 iz Srbije te priča nema nikakvu nacionalno-političku konotaciju, već je čista ljubavna priča. Ono, skinite mi se više, vi koji učitavate vaše psihičke probleme i veličinu u svaku stvar na svijetu. Ne, nije Srbija kriva jer te žene ne vole. Ni Hrvatska, jer si debil. Samo ti, prijatelju, koje god vjere i nacionalnosti jesi - napisala je Jelena, a s njom su saglasni i mnogi njeni pratioci. 

Inače, Jelena na seriji radi s bivšim suprugom Draženom Čučekom s kojim se zbog posla preselila u Beograd, gdje zajedno odgajaju kćerkicu Lenu.

NA VRH