JET SET

Tajno vjenčanje poznatog para s malih ekrana u Los Anđelesu

Beogradski glumac i zagrebačka dramska umjetnica izgovorili su sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji

Instagram

Gloria.rs

20.9.2018

Daleko od očiju javnosti, na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu vjenčali su se srbijanski glumac Stefan Kapičić (39) i hrvatska glumica Ivana Horvat (29). 

Uvjereni kako njihova intima pripada isključivo njima, par je dozvolio samo fotografu kojeg je angažirao da ih snima.

Beogradski glumac i zagrebačka dramska umjetnica izgovorili su sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji, u prisustvu nekoliko najbližih prijatelja, poslije čega su otišli na romantičnu večeru na kojoj su pravili planove o budućnosti.

Instagram

– Da, vjenčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo sretni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lijepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe – rekao je Stefan za "Gloriu.rs".

On i Ivana su u vezi četiri godine. Upoznali su se 2013. godine u Dubrovniku za vrijeme snimanja TV serije “Zora dubrovačka”, u kojoj su oboje imali velike i zapažene uloge.

Na setu se rodila ljubav. Ivana nije ostala ravnodušna na Stefanovo udvaranje, zbog čega su veoma brzo poslije upoznavanja otpočeli emotivnu vezu. Kako je beogradski glumac već u to doba imao ozbiljnu karijeru u Americi – spomenimo samo uloge u hit-serijama “24 sata” i “Jedinica” – poslije završetka snimanja “Zore dubrovačke”, morao je da se vrati u Los Anđeles, gdje su ga čekale ranije ugovorene obaveze, dok je Ivana ostala u Hrvatskoj. 

Njegujući “ljubav na daljinu”, par je ubrzo shvatio da je najbolje rješenje da započnu zajednički život u Americi.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Ivana Horvat (@ivana_horvat_) on

Da Srbe i Hrvate mnogo više stvari vezuje nego razdvaja, potvrđuje i ljubavna priča Stefana i Ivane. Naime, poslije samo nekoliko mjeseci zajedničkog života počeli su da planiraju budućnost. Oboje su znali da su pronašli partnera za cijeli život. Skladni i lijepi, privlačili su pažnju svih na događajima na kojima su se pojavljivali. Uporedo s emotivnim uspjehom nizali su poslovne. 

Stefan i Ivana namjeravaju da nastave da žive u Los Anđelesu, za koji misle da je idealan za formiranje porodice. Planiraju da imaju potomstvo, a u Beograd i Zagreb dolazit će kad im to obaveze budu dozvoljavale.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.