PRIJATELJSTVO

Jala emotivnom porukom čestitao Bubi Corelliju 29. rođendan

Nerazdvojni već dugo godina

Instagram

Telegraf.rs

22.9.2018

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, 22. septembra 2018. napunio je 29 godina, a čim je otkucala ponoć, fanovi su u nevjerovatnom broju Instagram obasuli čestitkama upućenim reperu.

Međutim, poruka koja je izazvala najviše pažnje jeste ona koju mu je uputila njegova "druga polovina" u poslu, reper Jala Brat. Uz zajedničku fotografiju Jala je u nekoliko rečenica objasnio šta je njemu Buba te kroz šta su sve prošli da bi bili gdje su sada.

- Kažu da se u nevolji prijatelj poznaje, nažalost, imali smo mnogo takvih situacija, ali opet mi kažu život to je. Svega se nagledasmo, mnogi su prošli kroz naše živote, što bi rekli, hodasmo kroz trnje do ruža, ali na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog, prijatelju moj, nekad baš kao Yin i Yang, ali zajedno do kraja, protiv svih - počeo je Jala.

''I da, izvini za ovo što te nazvah prijatelju, odavno si ti meni brat, odavno si ti moja krv i život bratov. Mislim da nema potrebe da ti govorim koliko te volim i šta sam spreman da uradim za tebe, samo ću ti poželjeti zdravlja, a sve drugo već odavno možemo sami. Sretan rođendan, brate'', poručio je Jala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.