MODA Snovi nikada nisu preveliki i neostvarivi

Viktorija Bekam: Nisam baš bila popularna cura u školi

Tokom cijele svoje karijere, što muzičke što modne, ona je imala snažan utjecaj na žene i bila im uzor

Avaz.ba
23.09.2018 15:30

Foto: Arhiv

Nakon održane modne revije na londonskoj Sedmici mode, na kojoj je ujedno obilježila desetu godišnjicu svog modnog brenda, nekada pjevačica, danas modna dizajnerica Viktorija Bekam (Victoria Beckham) progovorila je o svom uspjehu, ali i prošlosti, kada, vjerovatno, niko nije ni sanjao kakav će uspjeh postići godinama kasnije.

Nekada članica grupe "Spice Girls", danas supruga Dejvida Bekama (David) i modna dizajnerica, upravo je ovom revijom obilježila i deset godina postojanja svog brenda.

Na pitanje šta je naučila tokom deset godina rada u modi kao žena, Viktorija je u intervjuu za "Glamour" rekla:  

- Naučila sam puno toga, ponajviše jer sam se okružila pravim ljudima - te navela i da se j svako jutro, kada se probudi, mora uštinuti da vidi da ne sanja. 

Tokom cijele svoje karijere, što muzičke što modne, ona je imala snažan utjecaj na žene i bila im uzor, stoga prva stvar koju im poručuje je da se prihvate takvima kakve jesu. Zaista je uživala u posljednjih deset godina i naučila je nevjerovatno puno, okružila se najvećim profesionalcima u industriji od kojih uči. 

- Još dok sam bila u "Spajsicama", uvijek sam govorila da je uredu biti drugačiji, čak i kada ti ljudi kažu da nije. Trebaš vjerovati u sebe, a tvoji snovi nikada nisu preveliki i neostvarivi. U školi nikada nisam bila popularna, sve se uvijek kompliciralo i stalno sam dobivala odbijenice. Ako sam ja na kraju uspjela, svako može, samo treba puno raditi i okružiti se pravim ljudima. Još sam sretna i uzbuđena jer radim ono što volim - naglasila je Viktorija. 

Oglasi

NA VRH