MODA

Viktorija Bekam: Nisam baš bila popularna cura u školi

Tokom cijele svoje karijere, što muzičke što modne, ona je imala snažan utjecaj na žene i bila im uzor

Arhiv

Avaz.ba

23.9.2018

Nakon održane modne revije na londonskoj Sedmici mode, na kojoj je ujedno obilježila desetu godišnjicu svog modnog brenda, nekada pjevačica, danas modna dizajnerica Viktorija Bekam (Victoria Beckham) progovorila je o svom uspjehu, ali i prošlosti, kada, vjerovatno, niko nije ni sanjao kakav će uspjeh postići godinama kasnije.

Nekada članica grupe "Spice Girls", danas supruga Dejvida Bekama (David) i modna dizajnerica, upravo je ovom revijom obilježila i deset godina postojanja svog brenda.

Na pitanje šta je naučila tokom deset godina rada u modi kao žena, Viktorija je u intervjuu za "Glamour" rekla:  

- Naučila sam puno toga, ponajviše jer sam se okružila pravim ljudima - te navela i da se j svako jutro, kada se probudi, mora uštinuti da vidi da ne sanja. 

Tokom cijele svoje karijere, što muzičke što modne, ona je imala snažan utjecaj na žene i bila im uzor, stoga prva stvar koju im poručuje je da se prihvate takvima kakve jesu. Zaista je uživala u posljednjih deset godina i naučila je nevjerovatno puno, okružila se najvećim profesionalcima u industriji od kojih uči. 

- Još dok sam bila u "Spajsicama", uvijek sam govorila da je uredu biti drugačiji, čak i kada ti ljudi kažu da nije. Trebaš vjerovati u sebe, a tvoji snovi nikada nisu preveliki i neostvarivi. U školi nikada nisam bila popularna, sve se uvijek kompliciralo i stalno sam dobivala odbijenice. Ako sam ja na kraju uspjela, svako može, samo treba puno raditi i okružiti se pravim ljudima. Još sam sretna i uzbuđena jer radim ono što volim - naglasila je Viktorija. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.