DIVNO

Bri Van de Kamp iz "Očajnih kućanica" ponovo našla razlog za sreću: Izborila se s teškom bolešću

Pobijedila kancer zbog kojeg je ostala bez kose

Marsija Kros. Instagram

Espreso.rs

27.9.2018

Marsija Kros (Marcia Cross) ili Bri Van de Kamp (Bree Van de Kamp), svejedno je, a ono što je bitno jeste da se ona uspjela izboriti s teškom bolešću i da je sada dobro.

Prelijepa glumica je ponovo sretna jer je ozdravila i pobijedila kancer, zbog kojeg je ostala bez kose. Javno se požalila na Instagramu zbog toga, ali je isto tako i željela da pruži javnu podršku svim damama koje imaju sličan problem.

- Tako sam zahvalna i sretna što sam živa, ali i tužna jer mi je kosa opala, veličine palca je. Je li još neko imao sličan problem zbog raka? Razgovarajte sa mnom. Znam kako vam je - napisala je Marsija u opisu svoje slike na Instagramu.


 

Također je rekla da je za nju to bilo teško putovanje, ali je sada zdrava i dobro je, sretnija i prisutnija, ali i zahvalnija nego ikad. Zahvalila je svima za svu ljubav i pažnju koju je dobivala.

- Ako ste se pitali, imala sam analni kancer... Znam, i vi ste iznenađeni, zar ne - priznala je glumica o tragičnom događaju koji ju je zadesio.

Saznajemo i da je njen muž Tom Mahanej (Tom Mahoney) imao, također, rak, nije spomenuto čega, koji ga je zadesio 2009. godine. Pošto je na vrijeme otkriven, on je izliječen od njega već naredne 2010. godine i sada je sve uredu.

Tada je to krila od svojih kćerkica bliznakinja Eden (Aden) i Savane, koje su tada imale samo tri godine.

Sada su oboje dobro, živi, zdravi i zahvalni na tome, a njima svaka čast na lavovskoj borbi protiv ove teške bolesti!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.