ZANIMLJIVO

Danijela Dvornik pokazala čega se ne odriče već deset godina

Njene su je brojne pratiteljice odmah nagradile mnoštvom komplimenata i lajkova

Danijela Dvornik. Instagram

Story

30.9.2018

Danijela Dvornik, supruga nikad prežaljenog kralja funka, redovno sa svojim fanovima na društvenim mrežama podijeli crtice iz života, a osim svoje unučice, rado pokazuje i kako izgledaju njene životne navike. Osim što redovno s fanovima dijeli recepte te se hvali svojim prehrambenim režimom, Danijela podijeli i pokoji modni savjet. Tako je u svojoj posljednjoj objavi podijelila niz fotografija na kojima pozira u svojoj omiljenoj košulji. 

- Nije popularno nositi uvijek istu odjeću i još se s njom pokazivati na Instagramu... A ne, ne... Sve mora biti novo. Kako ja uopće ne robujem stvarima i mislim da bi mi višak odjeće radio problem, jer se nikad ne bih mogla brzo odlučiti za kombinaciju, tako postoje odjevni predmeti koji nikad nisu dosadni i uvijek riješe strašne nedoumice tipa "šta ću obući, majke ti". Kao ova moja košulja, kupljena u "Sisleyju", prije ravno 10 godina. Putuje i sazrijeva (da ne kažem,stari) skupa sa mnom i naprosto je volim i danas - napisla je Danijela uz fotografije.

Njene su je brojne pratiteljice odmah nagradile mnoštvom komplimenata i lajkova te su se složile kako svaka žena ima takav odjevni predmet u svom ormaru.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.