ODUŠEVILA

Svaka žena treba sebi ugoditi: Ana Nikolić ponovo iznenadila komentarom, ali i fotografijom s poznatim glumcem

Nije propustila priliku da oplete po svima onima koji su negativno komentirali njene videoklipove

Ana Nikolić. Arhiv

Espreso.rs

30.9.2018

Pop-zvijezda Ana Nikolić definitivno je glavna atrakcija posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama.

Nakon što je u vidno pijanom stanju čestitala samoj sebi rođendan, a onda otkrila da godine pobjeđuje botoksom i alkoholom, Ana se ponovo oglasila.

Ovoga puta imala je ljepši povod.

Pjevačica se fotografirala s jednim od najpoželjnijih holivudskih glumaca, Klajvom Ovenom (Clive Owen). Ipak, nije propustila priliku da oplete po svima onima koji su negativno komentirali njene videoklipove.

- Gle, koga sretoh! Mojveliki fan. Naravno, šalim se. I samo mala digresija na prethodni video, poenta priče je da svaka žena treba sebi ugoditi i raditi stvari koje je čine sretnom u skladu s mogućnostima. Da budete lijepe i ponosne na sebe i svoje godine i uspjehe. A malim, zlim, mizernim patuljcima koji, naravno, uvijek i sve shvataju pogrešno imam jedan savjet: “Patuljci, popijte otrov”. A moje prave, iskrene i inteligentne pratioce volim i ljubim – napisala je Ana, a onda dodala:

- Elem, Klajv Oven izgleda još ljepše u prirodi. P.S. menadžment mi je stavio veto na videozapise, ali očekujte me uskoro – napisala je Ana i oduševila fanove.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.