LJEPOTICE

Kćerka Suzane Mančić: Jabuka ne pada daleko od stabla...

Muškarci danas ne znaju udijeliti kompliment ženi, moguće da me je zato i privukao stariji muškarac, to je ta stara škola

Kunić: Nisam znala šta me čeka u braku. Natalija Kunić

Razgovarala: Enisa SKENDEROVIĆ

30.9.2018

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazuje i atraktivna brineta Teodora Kunić, kćerka Suzane Mančić, i danas najpoznatije loto djevojke na prostoru bivše Jugoslavije. S obzirom na to da je Mančić u mladosti bila seks-simbol, njena starija kćerka otkriva nam da je mnogo stvari naslijedila upravo od nje.

Veliku pažnju medija lijepa Teodora izazvala je kad se u tajnosti udala za dvadeset godina starijeg američkog biznismena, čije ime nije željela otkriti. Vjenčanje je održano u Las Vegasu, gdje su ona i suprug živjeli neko vrijeme, a danas žive na relaciji Austrija - Kalifornija.

Markantna crnka

Kunić u intervjuu za “Dnevni avaz” otkriva pada li joj teško razdvojenost od porodice, od koga je naslijedila talent za slikanje te da li bi voljela da se uskoro ostvari u ulozi majke.

- S obzirom na to da sam brineta, mislim da sam većinu gena povukla na porodicu mog oca i najviše ličim, barem tako moja majka tvrdi, na mog brata Branislava Kunića, sina iz očevog prvog braka. Moja mlađa sestra Natalija više liči na majku, dosta je svjetlije puti i plavih očiju, a ja sam ispala jedna markantna crnka i sviđa mi se to! Ali, svakako da sam u svom ponašanju, mimici i govoru dosta pokupila od majke, zato mislim da ljudi nalaze dosta sličnosti. U svakom slučaju, smatram komplimentom kad mi neko kaže da ličim na majku – kaže Kunić.

Brak je Teodora sklopila u oktobru 2015. godine. Razdvojenost od porodice teško joj pada, ali svaku slobodnu priliku, kaže nam, koristi kako bi ih posjetila u Beogradu.

- Kad god imam vremena, trudim se da skoknem do kuće. Suprug i ja stalno smo u pokretu tako da nam nikad nije monotono. Generalno mi nedostaju dom i porodica, nekad mi padne teško ta razdvojenost, ali to sam izabrala udajom za stranca – iskrena je Kunić.

Bračni život joj, kaže nam, itekako prija...

- Udala sam se kao dosta mlada djevojka i, iskreno govoreći, nisam znala šta da očekujem, ali sve teče nekako prirodno. Otkad smo u braku, mnogo se manje prepiremo – kroz osmijeh govori Kunić.

Iz svoje fotelje

Gode joj, priznaje nam, komplimenti, iako ih muškarci danas vrlo rijetko znaju udijeliti...

- Komplimenti muškaraca, a žena pogotovo, uvijek mi prijaju. Mada, iskreno, mislim da su muškarci zaboravili da udjeljuju komplimente, nekako se sve to danas kod nas svelo na: “Gdje si, mačko?”, i komentare slične tim. U današnje vrijeme smo zaboravili da razgovaramo jedni s drugima, a da ne pričam o udvaranju i dodjeljivanju komplimenata, koji pri tome nisu napisani na nekoj društvenoj mreži s nekog mobilnog uređaja iz svoje fotelje, jer tada su svi hrabri da napišu nešto. Moguće je da me je upravo zbog toga i privukao stariji muškarac, koji ima drugačiji pristup ženi, to je ta stara škola – kaže nam Teodora.

Želim veliku porodicu

Teodora ističe da bi voljela da se uskoro ostvari u ulozi majke.

- Voljela bih da jednog dana imam veliku porodicu. Zasad gledam i dalje da upoznam sebe i da se ostvarim kao osoba i onda ću, pretpostavljam, biti spremna da se nađem i u ulozi roditelja. Mada, kažu da za to nikad nisi spreman – zaključuje Kunić.

Suzana Mančić: Dokle god je zet dobar njoj, bit će i meni

- Zaruke su bile veoma romantične i emotivne. Sve se odigralo u Beču, nisam prisustvovala, ali sam imala naznaku da će se to desiti. Dosta sam emotivno reagirala, to je moj prvjenac, ponos majkin. Ipak je to tužno za majku kad joj dijete odlazi od kuće. Dokle god je zet dobar njoj, bit će dobar i meni – kazala je Mančić nakon što je saznala da će joj se kćerka uskoro udati.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.