SAVRŠENSTVO

Amal Kluni najbolje obučena poslovna žena

Najstilizovanija advokatica, članica pravnog tima koji zastupa zatočene novinare u svom govoru je uputila direktan zahtjev za njihovo pomilovanje

AFP

Kurir.rs

1.10.2018

Britanka libanskog porijekla, Amal Kluni (Amal Clooney) učestvovala je na konferenciji "Press Behind Bars" u sklopu 73. sjednice Generalne skupštine UN-a u Njujorku. 

Najstilizovanija advokatica, članica pravnog tima koji zastupa zatočene novinare u svom govoru je uputila direktan zahtjev za njihovo pomilovanje.

Supruga holivudske zvijezde Džordža Klunija (George Clooney) za ovu se priliku odlučila za efektnu haljinu koja prati liniju u zanimljivoj crvenonarandžastoj nijansi. Stajling koji je za čistu peticu začinila je bež kaputom s potpisom "Balmain", kao i cipelama "Jimmy Choo" i torbom "Michael Korsa". Budući da voli prefinjene detalje, elegantno poslovno izdanje Amal je začinila minđušama "Maxior".

AFP

Modni znalci slažu se kako Amal Kluni s punim pravom nosi titulu kraljice stila i jedne od najbolje odjevenih dama, a svojim odličnim odabirima nebrojeno je puta pokazala kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

Zgodna crnka ima prepoznatljiv modni stil koji se bazira na eleganciji i klasici, ali zgodna mama blizanaca  itekako zna da oduševi svojom sklonosti neobičnim dezenima, hrabrim krojevima i pomaknutim detaljima.

AFP

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.