STRAŠNO

Azija Arđento priznala da je seksualno zlostavljala maloljetnika: Nije znala da glumac ima samo 17 godina

Odbija prihvatiti da je on bio žrtva i tvrdi da je on nasamario

Azija Arđento. Arhiv

CDM

2.10.2018

Italijanska glumica Azija Arđento (Asia Argento) poricala je intimni odnos s američkim glumcem Džimijem Benetom (Jimmy Bennett), koji ju je optužio za seksualno zlostavljanje.

Ona je kasnije ipak priznala da je imala seks s tada maloljetnim glumcem, ali odbija prihvatiti da je on bio žrtva i tvrdi da je on nasamario. Kako je istakla, danas prema Benetu, koga je okarakterizirala kao “izgubljenu dušu”, osim bijesa, osjeća sažaljenje. 

Ona je također rekla da je “New York Times” u prvom reagiranju na optužbe ispričala drugu priču da ne bi morala “otkrivati skaradne detalje”, ali da je zapravo prihvatila sastanak s Benetom kako bi mu pomogla da se pripremi za probu.

- Onda se doslovno bacio na mene - izjavila je glumica, dodavši da se ona “ukočila”. Prema njenim riječima, nije znala da glumac ima samo 17 godina.

Benet je prije sedmicu na istom kanalu ponovio optužbe na račun glumice. Na pitanje voditelja da li ostaje pri verziji da ga je Arđento seksualno zlostavljala, danas je Benet odgovorio:

- Da, to je tačno. Žena može biti lijepa i privlačna, a da ipak seksualno iskoristi muškarca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.