SKANDAL

Procurio video Kristijana Ronalda i žene koja ga je optužila za silovanje

Index.hr

2.10.2018

Kristijano Ronaldo (Cristiano) službeno je optužen da je 12. juna 2009. godine u Las Vegasu silovao tada 25-godišnju djevojku. Ketrin Majorga (Kathryn Mayorga) šutjela je devet godina, jer su se navodno nagodili i Ronaldo joj je platio 375 hiljada dolara za šutnju. Policija je ponovo otvorila slučaj, budući da u Nevadi slučajevi silovanja ne mogu ući u zastaru.  

Djevojka je za njemački Der Spiegel nedavno rekla da je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu te da ju je tražio broj telefona. Popili su nekoliko pića, te se kasnije ponovo sastali u predvorju hotela u kojemu je on odsjeo. Majorga tvrdi da je cijela ekipa otišla u Ronaldov apartman te da je ona otišla u kupaonicu obući kupaći kostim za jacuzzi te da je on ušao za njom u kupaonicu, skinuo se i molio ju da ga dodirne po penisu. Majorga je navela da ju je kasnije odvukao u spavaću sobu te analno silovao, što je ona kasnije prijavila policiji.

Britanski The Sun se domogao videa na kojemu se vidi kako Ronaldo u noćnom klubu u Las Vegasu pleše s djevojkom za koju tvrde da je Ketrin. Na videu par djeluje prisno, stalno se grle i strastveno plešu.

Video možete pogledati OVDJE.

Oglasila je se i majka Ketrin koja je za Business Insider rekla da se njena kćerka potpuno raspadala kada bi Ronalda vidjela na nekoj reklami ili jumbo plakatu.

- Moja kći to proživljava svaki dan. Te godine ga je stalno viđala na bilbordima i reklamama, nije mogla otići ni po mlijeko da ne vidi njegovo lice. Svi misle da je savršen. Užasno je. Ponekad nije mogla ustati iz kreveta. Mi smo uz nju 100%", rekla je majka Ketrin Majorge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.