OTKRIO

Stevan Anđelković: Svaki dan vodi ljubav sa suprugom da bi što prije dobili bebu

Iako Nataša nije trudna, ističe kako bi voljeli da jeste te kako rade na tome

Stevan i njegova izabranica Nataša. Story.rs

Story

5.10.2018

Pjevač Stevan Anđelković se prije nekoliko sedmica oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Natašom, a bračni život mu baš prija, budući da, kako kaže, svaki dan vodi ljubav sa svojom suprugom da bi što prije dobili bebu.

Anđelković priznaje da jedva čeka da dobije dijete, a potajno želi biti djevojčica.

– Nataša nije trudna, ali mnogo bismo voljeli da jeste i vrijedno radimo na tome. Volio bih da prvo dijete bude djevojčica, kažu da su ženska djeca više okrenuta očevima. Kada je riječ o bračnim dužnostima, uredno ih obavljam i uskoro se nadamo lijepim vijestima – kaže kroz smijeh pjevač i otkriva da je danima poslije svadbenog veselja samo šutio i gledao u svoju izabranicu.

''Moja supruga i ja dugo živimo zajedno i vjenčanje je za nas bio samo način da obilježimo našu ljubav. Parovi, inače, prvu bračnu noć provedu u brojanju para, ali mi smo, čim se završila svadba, legli da spavamo! Sljedećih nekoliko dana samo smo se gledali i šutjeli. Slobodno vrijeme provodili smo u druženju s porodicom – kaže Stevan, kojem je brak donio još veći osjećaj odgovornosti.

– Sada kada sam oženjen, nekako još više osjećam odgovornost prema onome što imam s Natašom. Lijep je osjećaj krunisati ljubav, a još ljepši svoju radost podijeliti s porodicom i prijateljima. Ako je odnos među partnerima zdrav i normalan, brak može samo da uljepša život – objašnjava pjevač.

Stevan je otkrio i da voli pomagati supruzi u kućnim poslovima:

– Oboje kuhamo, mada češće kuha supruga. Kada sam raspoložen, kuham i ja, ali u našem odnosu ništa nije obavezno. Ako nam se ne sprema ručak, odemo u restoran, ponekad poručimo hranu. Kod mene važi ona „ima da se jede šta je skuhano“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.