DIVNO

Doris Pinčić-Rogoznica uživa u majčinstvu: Kćerka Gita postala je zvijezda Instagrama

Svaki slobodan trenutak provodi s porodicom

Doris Pinčić-Rogoznica. Arhiv

Story

5.10.2018

Glumica i voditeljica Doris Pinčić-Rogoznica istinski uživa u majčinstvu, a koliko joj uloga majke pristaje, pokazala je mnogo puta putem svojih društvenih mreža. 

Simpatična brineta, zajedno sa svojim suprugom, muzičarom Borisom Rogoznicom, svaki trenutak provodi u društvu njihovo dvoje mališana, a kćerkica Gita posebno uživa u muzičkim sposobnostima svoga tate. Tako je ponosni Boris na društvenim mrežama objavio dirljiv videouradak u kojem pjeva uz pratnju gitare, dok njegove dvije princeze, malena Gita i mama Doris plešu u ritmu njegove pjesme. 

Ono što je fanovima ove skladne porodice najviše zapelo za oko jeste sreća koju njihova mezimica pokazuje svaki puta kada Boris pusti glas. Oduševljeni fanovi stoga su Borisa nagradili mnoštvom lajkova, a komplimenti u komentarima nizali su se jedan za drugim.

"Neka vam život uvijek bude pjesma. Prekrasna porodica. Sretno", "Kako ste slatki" i "Meni su oči zarosile, mislim da to sve govori", samo su neke od reakcija koje je Boris izazvao kod svojih fanova.

Inače, sve do nekoliko dana prije poroda lijepa je voditeljica radila i nije odustajala od snimanja emisija na kojima radi jer tvrdi kako nije imala baš nikakvih problema u trudnoći. Isto je bilo i tokom prve trudnoće kada su ona i suprug s nestrpljenjem čekali sina Donata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.