ISKRENA

Nikolina Pišek priznala da nije veliki fan kćerkinog izbora

Televizijska voditeljica bježi od stvari koju nimalo ne voli

Nikolina Pišek. Instagram

Story

5.10.2018

Nikolina Pišek na sinoćnoj je reviji modnog dvojca ELFS zablistala, ali još jednom pokazala svoj dobar ukus za odabir krpica. Televizijska voditeljica poznata je po zaniljivom i elegantnom stilu, a poput nje, interes za modu već sada gaji i njena trogodišnja kći Una Sofia. 

Mama, kupi mi rozo i da ima motive iz "Paw patrol" - kaže malena svojoj majci Nikolini koja nije veliki favorit Uninog odabira. 

- To izgleda kao da je izašla iz kineske prodavnice kada se ona obuče. To su, uglavnom, njeni modni prohtjevi, a ja to nastojim uvažiti koliko mi želudac dopušta. Na kraju krajeva, to je ipak nešto što ona nosi i u čemu ona uživa pa ko sam ja da joj to branim - ispričala je za Story.hr 42-godišnjakinja kroz smijeh.

Iako Nikolina ima mnoštvo lijepih jesenskih i zimskih komada u svom ormaru, taj period godine nije joj pretežito drag. Zato je atraktivna brineta odlučila pobjeći u toplije krajeve. 

Kroz deset dana idem u Miami koji je puno topliji, a i nisam dugo bila, jako mi se ide. Također, treba mi to da premostim ovaj prvi šok s jesenjim temperaturama. Zapravo, najviše volim, kada ovdje dođe hladno vrijeme, pobjeći negdje gdje je toplo. Nisam ni jesenski ni zimski tip. Da mogu, preselila bih - priznala je Nikolina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.