ŠOUBIZ

Nije sve kako se čini: Otkriveni detalji Meganinog odrastanja

Na svojim društvenim mrežama Samanta često iznosi svoje stavove

Arhiv

Story.rs

6.10.2018

Iako se nekoliko dana prije Samanta Markl (Samantha Markle) izvinila svojoj polusestri Megan (Meghan) zbog konstantnog vrijeđanja, čini se da je sve to brzo zaboravila i nastavila je u svom tonu dalje.

Naglo je promijenila svoje mišljenje pa je odlučila ispričati detalje o odrastanju vojvotkinje.

- Megan nikada nije bila odgajana kao jedino dijete. Istina, djeco! Naš otac je nevjerovatan i uspješan - krenula je Samanta i nastavila: "Svijet ne zna da ju je naš tata odgajao većinu vremena bez uputa Meganine majke, posebno od 12. godine i kroz srednju školu, on joj je dao sve što je imala i što danas ima."

Na svojim društvenim mrežama Samanta često iznosi svoje stavove i skuplja pažnju javnosti na račun Meganine slave.

Usto, očito se uvrijedila na brojne komentare o njihovom ocu, pa je odlučila i tome stati ukraj. Dodala je kako se gubitnici koji Tomasa (Thomas) nazivaju donorom sperme mogu ugušiti zbog svojih riječi.

- Megan je pretvorila obje strane porodice u duhove i treba ponovo zavrijediti naše povjerenje. Ne ser** na cijelu porodicu i onda trčiš naokolo tvrdeći da ne možeš nikome vjerovati. Megan je ignorirala oca kada je imao srčani udar i nema opravdanja za to. Moraš biti mentalno bolestan da misliš kako je to uredu. Možda bi ona trebala na neke konsultacije - zaključila je.  


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.