NEVJEROVATNO

Drastične mjere: Kako bi izgubila višak kilograma, Ana Nikolić odlučila da više ne rađa

Pjevačica stavila spiralu, što će joj pomoći u mršavljenju

Ana Nikolić i Rasta. Arhiv

Story

7.10.2018

Ana Nikolić vodi stalnu bitku s viškom kilograma poslije rođenja kćerkice Tare. Kako ne planira da ima više djece, pjevačica je odlučila staviti spiralu, što bi joj trebalo ubrzati mršavljenje.

– Ana je već pri kraju prve trudnoće počela razmišljati o spirali. Ona i Rasta su krajem avgusta proslavili Tarin rođendan, a pjevačica je nekoliko dana poslije slavlja posjetila svog ginekologa i ugradila spiralu. Prije nego što je rodila Taru, Ana je imala problem s viškom kilograma. Baš se mučila da smršavi, a u trudnoći se dosta ugojila i sada nikako taj višak ne može skinuti. Iako je probala s raznim dijetama i počela naporno trenirati, nema puno uspjeha. Izgubila je nekoliko kilograma, ali to ide dosta sporo i ona je veoma nezadovoljna. Kada joj je doktorica rekla da će joj spirala ubrzati metabolizam, odmah je prihvatila. Ugradila je bakarnu spiralu bez hormona i zbog toga neće imati problema s kilogramima – priča izvor za "Alo" i dodaje da je Stefan Đurić Rasta podržao pjevačicinu odluku.

– Mislila je da će se Stefan naljutiti, ali on je odlično reagirao kada mu je izložila plan za spiralu. Iako je spirala dugoročni vid kontracepcije i može trajati od dvije do dvanaest godina, uvijek se može bezopasno izvaditi. To znači da će se Ana i Rasta, ako budu željeli još djece, vrlo lako moći vratiti "pravljenju" bebe jer se spirala vadi kad god to osoba koja je ima poželi – kaže izvor i dodaje da je proces ugradnje bio bezbolan te da je Nikolić već nakon dva dana nastavila sa svakodnevnim obavezama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.