MUZIKA

Premijera: Pogledajte novi spot Zdravka Čolića za pjesmu "Ničeg nije bilo između nas"

Priča o mladom bračnom paru

Avaz.ba

10.10.2018

Pjesma "Ničeg nije bilo između nas", koja je osvojila publiku u regionu, peta je numera s novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju. 

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović, s aranžman Nikša Bratoš, uradi upravo na filmski način.  

- Senzualnost scena koje smo snimali do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvjesnosti - kaže Aleksandar Kerekeš Keky, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom videospotu.

Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

- Prilikom slušanja ove pjesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje - rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić. 

U okviru regionalne turneje "Ono malo sreće", Zdravko Čolić održat će koncerte u Zagrebu, Tuzli i Skoplju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.