PJEVAČICA

Turski mediji prozivaju Eminu da je s novim dečkom bila bučna u hotelskoj sobi

Nakon šokantnih detalja iz hotelske sobe, oglasila se putem Instagrama

Emina Jahović

CDM

11.10.2018

Emina Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran pune novinske članke u Turskoj, a sada su se našli u centru skandala zbog detalja iznesenih u jednoj TV emisiji.

Naime, voditeljice emisije “Söylemezsem Olmaz Programı” na televiziji Beyaz objavile su priču da su “Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari”.

One su na nacionalnoj televiziji iznijele navodno provjerene “pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin”, ispričavši kako su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Međutim, nisu ove voditeljice jedine koje su to spomenule, s obzirom na to da još neki turski mediji pišu kako su gosti hotela navodno bili nezadovoljni zbog toga. 

Kako se priča, Emina i Sadetin u hotelu su boravili jer u njegovoj blizini grade kamenu kuću, pa su odatle navodno nadgledali radove.

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

Međutim, Emina se nakon šokantnih detalja iz hotelske sobe oglasila putem Instagrama, napisavši da će podnijeti tužbu za, kako tvrdi, sve te laži.

- Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prešutjeti uvrede koje su dvije voditeljice na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje djece u hotelskoj sobi pravi buku su žene. Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristit ću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi - dio je Emininog pisma.

Pjevačica danas boravi u Srbiji zbog snimanja novog spota, a njeni sinovi su sa svojim ocem Mustafom Sandalom u Istanbulu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.