DIVNO

Kajli Džener izrazila želju da se još jednom ostvari u ulozi majke

Samo osam mjeseci nakon što je na svijet donijela svoju kći Stormi

Kajli Džener. Instagram

Story

11.10.2018

Samo osam mjeseci nakon što je na svijet donijela svoju kći Stormi, Kajli (Kylie) je spremna za još jedno dijete te navodno aktivno radi na tome, prenose strani mediji. Kako je sama izjavila na društvenim mrežama, jako bi želja dobiti još jednu djevojčicu sa svojim dečkom Travisom Skotom (Scott). Iako je za nju trudnoća na početku bila veliki šok, Kajli je shvatila da ju majčinstvo čini jako sretnom i željela bi što prije proširiti svoju porodicu.  

U porodici Kardašijan (Kardashian)- Džener (Jenner) nije neobično imati mnogo djece. Tako Kris Džener ima njih šestero, Kurtni (Kourtney) i Kim imaju svaka po troje, a Kloi (Khloe) Kardašijan zasad ima samo jedno.

Izvor blizak Kajli kazao je kako je ova poduzetnica pod velikim stresom zbog posla te da ju majčinska uloga opušta te joj pomaže da bude prisutna u sadašnjem trenutku. Moguće je da bi željela imati drugo dijete što prije kako između njega i malene Stormi ne bi bila prevelika razlika u godinama. Na kraju krajeva, između nje i njene sestre Kendal je tek jedna godina razlike.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.