STRAŠNO

Jezivo ljetovanje: Mia Borisavljević i njen suprug ostali sami usred pustinje

Nisu mogli vjerovati šta im se događa

Mia Borisavljević. Instagram

Espreso.rs

13.10.2018

Mia Borisavljević i Bojan Grujić nedavno su se vratili s odmora u Egiptu, koji će, između ostalog, pamtiti i po neprijatnosti iz pustinje, na koju ni u najluđim snovima nisu računali.

- Mia i Bojan su odmor u Egiptu iskoristili i da bi proveli dan u pustinji. Odlučili su se za safari, koji podrazumijeva grupnu vožnju kvadrima jer oboje vole avanture. Sve je krenulo kako treba dok se u jednom momentu usred pustinje Mijino i Bojanovo vozilo nije pokvarilo. Pjevačica nije mogla da vjeruje šta joj se dogodilo, naročito što su sami morali čekati više od pola sata usred pustinje. Mia je bila vrlo uznemirena, bila je potpuno van kontrole - otkriva dobro obaviješten izvor.

- Kako je moguće da ste nam dali neispravno vozilo? Šta ćemo sada raditi? - navodi se da je vikala Mia, dok joj je Arapin na engleskom jeziku objasnio da će brzo riješiti stvar.

On je pokušao da pokrene vozilo, ali nije uspio. Kada je pjevačici saopćeno da će ona i Bojan morati sačekati da dođe drugo vozilo, dodatno se iznervirala, jer su u pustinjama previsoke temperature. S druge strane, bilo je potpuno sablasno to što su više od pola sata sami bili usred pustinje jer je grupa morala nastaviti put. Upravo iz sigurnosnih razloga, u Egiptu su zabranjene pojedinačne ture pustinjom, pa nije prijatno kada ostanete sami, a gdje god pogledate, vidite samo pijesak. U svakom slučaju, novo vozilo je stiglo za Miju i Bojana, pa su se sigurno vratili u hotel.

Međutim, danas Mia u potpunosti drugačije gleda na čitavu situaciju.

- Ma, ta priča mi je sada smiješna. To su uobičajene stvari koje se svakome mogu desiti. Mi smo se zaista divno proveli u Egiptu i jedva čekam da idemo ponovo na neko putovanje. Mada, mislim da uskoro nećemo moći, jer ja izdajem novi album, a Bojan sprema svoje pjesme - izjavila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.