NEVJEROVATNO

Majkl Bablej najavio kraj muzičke karijere: Povlači se dok je još na vrhu

Njegovi fanovi su u šoku

Majkl Bablej. Instagram

Story

14.10.2018

Sin pjevača Majkla Bableja (Michael Bublé) i argentinske glumice Luisane Lopilato, petogodišnji Noa (Noah), već dvije godine boluje od raka jetre, a trenutno je u remisiji te se dobro oporavlja nakon terapije kojoj je podvrgnut.

Ipak, kanadski pjevač koji je osvojio četiri Gremija te prodao više od 75 milionna primjeraka svojih albuma najavio je prekid pjevačke karijere. 

U svom posljednjem intrevjuu Majkl je progovorio o teškim posljedicama koje je sinova bolest ostavila na porodicu. 

- Čitavo moje biće se promijenilo. Moj pogled na život. Ne znam hoću li izdržati da se ne rasplačem tokom ovog razgovora, a nikad nisam izgubio kontrolu nad svojim osjećajima u javnosti - kazao je pjevač.

Pjevač je dodao kako se osvijestio da je bio previše usredotočen na svoju karijeru te da mu je status zvijezde sada postao odbojan. Iako se prije godinu vratio muzičkoj karijeri te se uskoro očekuje izlazak njegovog posljednjeg albuma, Majkl je odlučio da će to biti njegov posljednji album.

- Povlačim se iz posla. Napravio sam savršen album i povlačim se dok sam na vrhu - zaključio je 43-godišnjak.

Inače, on i njegova supruga krajem jula dobili su treće dijete, kćerkicu koju su nazvali Vida Amber Beti (Vida Amber Betty), a ime je španskih korijena što označava 'život'. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.