SUDBINE

Zbog sekte izgubila Erosa Ramacotija

Otac mi je bio alkoholičar. Imala sam osjećaj da me mama ne voli dovoljno

Hunciker: Bila žrtva petogodišnjeg terora. Agencije

Piše: Lejla KARAHMET-PUJAGIĆ

14.10.2018

Mišel Hunciker (Michelle Hunziker, 41), lijepu TV voditeljicu, manekenku, glumicu i pjevačicu, šira javnost pamti kao bivšu suprugu italijanskog pjevača Erosa Ramacotija (Ramazzotti). Ona je nedavno objavila knjigu “Prividno perfektan život”, u kojoj opisuje s čim se sve susretala kad je bila članica jedne sekte.

Prema njenom vedrom osmijehu veoma je teško pretpostaviti da je ova ljepotica bila žrtva petogodišnjeg terora. Knjigu koju je objavila, naziva čišćenjem svoje duše.

Bez kontakta

- Nalazila sam se u dubokoj životnoj krizi. Otac mi je bio alkoholičar. Imala sam osjećaj da me mama ne voli dovoljno. Između mene i mog supruga Erosa nije bila baš sjajna situacija. A i bila sam veoma mlada, tek 22 godine. Trebao mi je neko ko je tu za mene, da me zagrli i kaže: “U ovom pravcu trebaš ići.” Tu sam osobu pronašla u Džuliji Bergeli (Giulia Berghella), ženi koja je bila vođa te sekte, u knjizi je oslovljavam kao Klelija (Clelia). Iskoristili su moju slabost i pridobili me – ispričala je Hunciker.

Sekta je bila i glavni razlog zašto se njen brak s Erosom raspao. Tek je nakon 16 godina odlučila da izađe u javnost s ovom informacijom.

Kako je i sama priznala, Eros je otkrio da je menekenka članica jedne opasne sekte i postavio joj je uvjet – morala je da izabere između njega i sekte.

- U sekti su mi govorili da je moj muž loš za mene, a ja sam ga voljela. Ipak, kad mi je Eros rekao da moram da biram, izabrala sam sektu – priznala je.

Dok je bila u braku sa poznatim muzičarem sekta joj je zabranila da razgovara sa majkom i čak četiri godine nisu imale nikakav kontakt.

 Voljena žena

- Prisilili su me da napustim manekensku agenciju i uvjerili su me da moram da ih finansiram. U jednom trenutku su me uvjerili da im dam sav svoj novac i zaprijetili su mi da će me, ako napustim sektu, ubiti – ispričala je lijepa manekenka.

Hunciker i Ramacoti imaju dvadesetjednogodišnju kćerku Auroru.

Erosu je trebalo dugo da prihvati činjenicu da je izgubio ženu koju je najviše volio. Drugi put se oženio prije četiri godine, u 52. godini, i to italijanskom manekenkom i glumicom Marikom Pelgrineli (Marica Pellegrinelli), s kojom je prije tri godine dobio sina.

Mišel se prije četiri godine udala za Tomasa Trusardija (Trussardi), koji je dobro poznat u krugu bogatih i slavnih. Nasljednik je modnog carstva “Trusardi”. On i manekenka zajedno imaju dvije kćerke.

 Lista bogatih Švicaraca

Nakon vjenčanja s Tomasom Trusardijem, Mišel je postala bogatija za skoro 200 miliona eura. Švicarski biznis magazin “Bilanz” objavio je godišnju listu najbogatijih Švicaraca. Pored biznismena, investitora i sportista, na toj listi našla se i Mišel Hunciker. Na listi koja obuhvata 300 ljudi, ova ljepotica je bolje plasirana od poznatog vozača Formule 1 Sebastijana Fetela (Sebastian Vettel).





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.