HRABRO

Lejdi Gaga u toplesu zapalila magazin "Elle"

Ona je rukama prekrila grudi i pokazala zavidnu liniju

Espreso.rs

14.10.2018

Pjevačica, Lejdi Gaga (Lady Gaga), posljednih dana uživa u uspjehu koji je postigao njen novi film "Zvijezda je rođena". Ona je prije nekoliko dana pozirala za "Elle" magazin i za potrebe snimanja se skinula u toples.

Premda je nedavno ispričala sve o svojoj borbi s manjkom samopouzdanja, iz njene najnovije fotografije se to ne bi moglo iščitati. Gaga je rukama prekrila grudi i pokazala zavidnu liniju. Fotografija je na društvenim mrežama prikupila milijune lajkova.

 

Film "Zvijezda je rođena" je projekt Bredlija Kupera (Bradley Cooper) koji je u njemu debitirao kao redatelj. Svoju "zvijezdu" Kuper je pronašao na dobrotvornoj večeri za oboljele od raka, na kojoj je nastupila Lejdi Gaga.

Nakon što je otpjevala samo nekoliko taktova pesme "La Vie en Rose" shvatio je, kako kaže, da je ona savršena za ulogu. Pjevačica ga je ubrzo pozvala u svoju kuću u Malibuu.

- Pričali smo, jeli špagete i pjevali. Pristala je glumiti u mom filmu pod jednim uvjetom. Rekla mi je da mrzi scene u kojima se vidi da glumci pjevaju na plejbek i da će od mene stvoriti pjevača ako ja od nje napravim glumicu - rekao je Bredli. Glumac je zatim vježbao pjevanje 18 mjeseci po šest sati dnevno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.