HRABRO

Nataša Bekvalac se suočila sa negativnim komentarima: Jedan od njih je izazvao burnu reakciju

Odgovorila na pitanja vezana za silikone

Nataša Bekvalac. Instagram

Story

15.10.2018

Nataša Bekvalac po prvi put se uključila uživo na društvenoj mreži Instagram kako bi komunicirala sa svojim fanovima. Naime, Nata je riješila da odgovara na pitanja radoznalih fanova i otkrila nepoznate detalje.

Na samom početku live videa, Nataša je priznala da je bila sretna kada je izašla njena nova pesma "Mala plava", a onda je ušla na YouTube i rastužila se. Naime, Natašu su pogodili negativni komentari na njen račun, pa se zapitala zbog čega ljudi imaju potrebu da pišu negativne komentare.

Pop zvijezda je između ostalog rekla da kontrolu nad njom ima jedino njena sestra Kristina.

- Ti me, Kristina, kontrolišeš i malteretiraš cijeli život, rekla je Nata, a onda joj je u jednom trenutku zazvonio telefon, i dodala da radi na baladi.

- Zove me neko, ne smijem da se javim, nepoznat je broj. Sigurno su iz osiguravajuće kuće, nešto nisam platila, našalila se Bekvalčeva. Pjevačica je dodala da radi na novoj numeri, riječ je o baladi. Također je otkrila da joj Kristina Bekvalac mnogo pomaže u karijeri.


- Kristina utječe na moju karijeru, ali ne voli da se spominje - rekla je Nataša.

Fanovi su joj putem komentara uputili pitanja vezana za prosidbu i udaju, a pjevačica je priznala da nema namjeru da se više udaje.

Aman prestanite sa udajom i prosidbom! Stvarno sam se smirila. Probala sam, što bih sad srljala, pa nisam baš toliko glupa - rekla je Nataša, a onda je jedan korisnik ostavio negativan komentar.

- Sponzorušo, samo si ga iskorištavala pa te odvalio od batina, napisao je jedan muškarac, ali pop pjevačica je imala spreman odgovor.


"Tako je mačko, ljubavi moja! Nikada neću znati šta je tog momka tako povrijedilo da mi se tako obraća".

Nataša je odgovorila i na pitanja o silikonima, te je rekla da nije radila usta.

Kako kaže ima puna usta na svog oca. Svi su primjetili da je Nataša u zadnjih nekoliko mjeseci dosta smršala, te se povela riječ o dijeti.

- Nisam na dijeti, nego malo vodim računa, a prije četiri mjeseca sam se baš sekirala, pa sam zato smršala, objasnila je panonska barbika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.