ČVRST STAV

Jelena Karleuša postavila rijaliti učesnike na svoje mjesto: Ustanite i stojite mirno kad moje ime spominjete

Ona je otišla još dalje u prozivkama pa je izjavila da nije problem što je rijaliti polusvijet koristi da bi bio u medijima

Espresso.rs

16.10.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Izrevoltirana ponašanjem pobjednice rijalitija "Zadruga" Kije Kockar, Jelena Karleuša osula je paljbu i postavila na mjesto sve rijaliti učesnike.

Jelena Karleuša je pobjednicu "Zadruge" i novopečene pjevačice nazvala "bagrom koja joj ide na k...."

- Svi mi kažu da sam luda što uopšte komentarišem tu rijaliti bagru. Iskreno, mnogo su se rasku**ili, mnogo mi idu na k**** i neko mora da ih stavi na njihovo mjesto...Šta ćete, to je moj život, od Maldiva i svjetskog džet seta pa sve do nakazne rijaliti zvijezde - izjavila je JK.

Ona je otišla još dalje u prozivkama pa je izjavila da nije problem što je rijaliti polusvijet koristi da bi bio u medijima. 

- Problem je u tome što ne ustanu i ne stoje mirno kada izgovaraju moje ime - kazala je Diva.

Do sukoba između pjevačica je došlo kada je ova izjavila da Karleuša sigurno ima mnogo slobodnog vremena kada stiže komentirati njen život.

- Ako Jelena ima vremena za prozivanje i ako joj je to gušt, ima podršku od mene za tako nešto. Ako joj treba neki materijal da me još isproziva, neka me slobodno pozove, rado ću nalupati gluposti - kazala je Kija.

Kada je ova rijaliti pobjednica objavila pjesmu, koja je u kratkom roku, navodno, postala najpopularnija na kanalu YouTube, JK je odmah "bacila komentar".

Ako je Kija u Srbiji s takvim izgledom, harizmom i pjevanjem prva na trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberke. Pokidale bi, ja se ne šalim! - izjavila je tada ova balkanska zvijezda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.