PROBLEMI

Selena Gomez ipak doživjela nervni slom zbog braka svoje bivše ljubavi?

Postala ponovo depresivna

Arhiv

b92.net

17.10.2018

Iznenadni brak Džastina Bibera (Justin Bieber) i Hejli Boldvin (Hailey Baldwin) navodno je njegovu bivšu djevojku, pjevačicu Selenu Gomez ''bacio preko ivice'', pa je upravo to bio okidač za njen psihički slom zbog kojeg je hospitalizirana.

O turbulentnoj vezi Džastina i Selene mogli bi da se napišu romani, a nakon što su, vjerovatno, prekinuli i posljednji put, Biber je odlučio da krene dalje.  

Pjevač je nakon toga odlučio da obnovi vezu s još jednom bivšom djevojkom, 21-godišnjom manekenkom Hejli Boldvin, a nakon samo nekoliko sedmica veze ju je zaprosio, da bi se prošlog mjeseca par u tajnosti i vjenčao.

Kada je saznala da se njen bivši momak vjerio, a potom i oženio, Selena Gomez postala je ponovo depresivna, a izvori bliski njoj su rekli:

Selena je, najviše zbog svojih zdravstvenih problema i borbe zbog lupusa izrazito osjetljiva, ali Džastinova vjeridba i ''brak na brzaka'' povrijedili su je i bacili preko ivice.  

Mlada pjevačica trenutno je hospitalizirana u jednoj od ustanova na istočnoj obali SAD, gdje je, nakon nervnog sloma, podvrgnuta posebnoj terapiji.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.