INSTAGRAM

Momak Nine Radulović spopadao Milicu Pavlović: Voditeljica se odlučila za sljedeći korak

Vodi se parolom “prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže”

Nina Radulović. Instagram

Story

17.10.2018

Čini se da se Nina Radulović vodi parolom “prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže” te je brže-bolje na Instagramu zapratila Milicu Pavlović, kojoj se njen, šest godina mlađi, momak Filip Krajinović udvarao na nastupu.

Iako Nina na Instagramu prati manje od 1.000 ljudi, među njima nikada nije bila Milica Pavlović, ali činjenica je da je voditeljica to uradila tek nakon što je uslikao Filipa Krajinovića na pjevačicinom nastupu, dok se oblizivao i gledao u nju.

Nina je riješila da uzme stvar u svoje ruke i da se sama uvjeri šta to Pavlović ima što je zanimljivo njenom momku. Za razliku od Krajinovića, koji je pred punim klubom balavio za pjevačicom, voditeljica za sada samo nijemo posmatra i špijunira Milicin profil, ali ne lajkuje niti komentira njene fotografije i storije.

Popularnoj voditeljici nije bilo prijatno kada je u novinama vidjela kako se Filip oblizuje i šalje Milici poljupce, pa je riješila da ga kazni.

– Njihova veza je odavno upala u krizu pa su već nekoliko puta raskidali i mirili se. I njihovi prijatelji ne znaju tačno koji je njihov emotivni status, ali nema sumnje da će posljednji Filipov potez učvrstiti Ninu u namjeri da više ne bude s njim – kaže izvor. 

Samo što je zapratila Pavlović, Nina je blokirala Filipa na Instagramu. Čini se da se teniser voditeljici potpuno zgadio i da ga više ne želi vidjeti ni na slici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.