TUGA

Sandra Bulok otkrila da joj je ovo najteži period u životu, sve je počelo s tri smrti u porodice

Zvijezda filma ''Brzina'' tuguje zbog gubitaka, ali opet nije htjela propustiti čast i držati govor

Instagram

Avaz.ba

18.10.2018

Poznata glumica i oskarovka Sandra Bulok (Bullock) na jednom događaju u Los Anđelesu pred svima se u govoru dotaknula tužnog razdoblja kroz koji prolazi posljednji mjesec.

Prije nekoliko sedmica umro mi je otac, a odmah nakon njega uginula su moja dva psa - Popi (Poppy) i Rubi (Ruby). Kad uključim televizor ili kompjuter, vidim beskrajne tragedije i čini se kao da sada više nego ikada, ako ste žena, morate biti i borac - rekla je vidno potresena Sandra Bulok.   

Sandrin otac Džon Bulok (John W. Bullock) umro je u 93. godini prošlog mjeseca, a njen dečko Brajan Randal (Bryan Randall) izjavio je tada za ''Us Weekly'' kako je Sandri njen otac bio je stalan izvor podrške.

Zvijezda filma ''Brzina'' tuguje zbog gubitaka, ali opet nije htjela propustiti čast i držati govor kolegici Sarah Paulson, koja krasi naslovnicu jednog poznatog časopisa. 

- Nisam dobro. Ovo su mi jedni od najtežih dana u životu i zato ću govoriti što ne volim kod Sarah - dodala je slavna glumica.  

- Ne volim to što ona obuče nešto što je ukrala svojoj baki s kauča i to poveže s iglama, a opet oduševi na crvenom tepihu. Ne volim ni tu njenu hrabrost i to što je svima inspiracija jer živi po svom. Ne volim ni to što toliko voli i to tako otvoreno i neopterećeno. Ne volim ni njen trud koji ulaže kad glumi, jer mi nameće da moram raditi još više - našalila se Sandra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.