RADOSNA VIJEST Beba se očekuje na proljeće sljedeće godine

Trudna kćerka Zorice Brunclik: Tata ljepotan iz "Zvezda Granda"

Kada je Zlata posumnjala, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve uredu, podijelili su sreću sa porodicom

Kurir / Pulsonline.rs
19.10.2018 08:11

Foto: Instagram

Pjevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš naredne godine dobit će prvo zajedničko unuče.

Zlata Aranđelović, njihova kćerka, u drugom je stanju i na proljeće će ona i njen izabranik, zvijezda "Granda" Miloš Vujanović postati roditelji.

- Zorica i Kemiš su bili presretni kada su saznali za ovu vijest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve uredu, podijelili su radosnu vijest s porodicom, i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proljeće sljedeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije s doktorom - kaže izvor za "Kurir".

Ovu vijest potvrdili su Kemiš i Zorica.

- Tačno je. Kako ste saznali? (smijeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presretni kada smo to čuli. Sljedeće godine postajemo baka i dedo i radujemo se tome. To je najljepša vijest koju nam je kćerka ove godine donijela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne miješamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke - rekao je Kemiš za "Kurir", a onda se oglasila i Zorica:

- Bili smo u Majamiju prije mjesec i pošto je Zlatina želja bila da pliva s delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja blijedo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je riječ, bili smo presretni - rekla je pjevačica.

NA VRH