POTRESNO

Glumica tvrdi da je očuh htio ubiti nju i majku u saobraćajnoj nesreći

Postala depresivna

Arhiv

Večernji.hr

20.10.2018

Glumica Tifani Hadiš (Tiffany Haddish) otvorila se o jednom traumatičnom iskustvu s porodici.

U intervjuu za "The New York Times", objavljenom u srijedu, 38-godišnja glumica izjavila je kako joj je očuh rekao da 1988. pokušao nju i njenu majku ubiti u saobraćajnoj nesreći. 

Hadiš, koja je već ispričala sve o svom teškom djetinjstvu u knjizi "Posljednji crni jednorog", navodi da joj je očuh rekao kako je prerezao kočnice na autu njene majke prije nego što su doživjele nesreću koja je Tifaninoj majci prouzrokovala teško oštećenje mozga.  

U intervjuu je rekla da nije sigurna je li on govorio istinu, ali da je odmah imala potrebu osvetiti mu se. Popularna glumica rekla je kako je postala depresivna te potražila psihijatrijsku pomoć, a psihijatar joj je predložio da se počne baviti stand-up komedijom da bi se lakše nosila s traumom. 

Tifani je živjela s majkom i bakom u Los Anđelesu, a svoje djetinjstvo opisuje sretnim do saobraćajne nesreće kada je imala osam godina. 

- Nakon nesreće govorila bi mi grozne stvari, da izgledam kao moj ružni otac, da mrzi i njega i mene. Ako nije mogla nešto reći, samo bi me udarila svom snagom - rekla je Hadiš.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.