HOLIVUD I BOKS

Hajden Panetijer: Pobijedila depresiju, ali ostala bez Kličkove ljubavi

Svi oni koji su joj bliski, imaju isto mišljenje, da joj je hitno potrebna pomoć

Piše: Lejla KARAHMET-PUJAGIĆ

21.10.2018

Američka glumica Hajden Panetijer (Hayden Panettiere, 29) i bivši bokserski šampion Vladimir Kličko (42) okončali su svoju ljubav nakon devetogodišnje veze. Ovu vijest je početkom avgusta, nakon brojnih nagađanja, potvrdila njena majka. No, kako pišu strani mediji, glumicina porodica i prijatelji ozbiljno su zabrinuti za poznatu glumicu.

U javnosti se već pojavila s drugim muškarcem, držeći se za ruku. Riječ je o Brajanu Hikersonu (Brian Hickerson, 28), glumcu u usponu. Njena porodica i prijatelji smatraju da on ne utječe pozitivno na nju. Neprestano tulumarenje i opijanje već se vidi na njenom ponašanju i fizičkom izgledu.

Kćerka Kaja

Otkako je razdvojena od Vladimira i njihove zajedničke kćerke Kaje (Kaya, 3), koja sada živi kod oca u Ukrajini, 10.000 kilometara daleko od nje, Hajden je neprepoznatljiva.

- Vladimir je bio njena mirna luka, bez njega, ona sve više i više gubi kontrolu. Svi oni koji su joj bliski, imaju isto mišljenje, da joj je hitno potrebna pomoć – rekao je neimenovani izvor.

Hajden i Vladimir upoznali su se 2009., nakon dvije godine okončali su vezu da bi 2013. dali drugu šansu svojoj ljubavi. Ubrzo su se zaručili, ali nikad nisu stali pred matičara. Sve je još bilo idilično prije tri godine, kad je na svijet došla njihova kćerkica. Jednako je tako idilično izgledao i njihov odmor na Barbadosu prije nekoliko mjeseci.

Mnogo podrške

Hajden je nakon rođenja kćerke patila od postporođajne depresije, koju je, ipak, uspjela pobijediti.

– Ima mnogo ljudi koji misle da to nije stvarno, da to nije tačno, da je nešto što su žene umislile ili kažu, ma, to su hormoni. To je nešto što je potpuno nekontrolirano. Zaista je bolno i zaista strašno i ženama treba mnogo podrške – rekla je tada Hajden, koja se dobrovoljno prijavila za liječenje.

Iako je uspjela da pobijedi depresiju, sve je to bio prevelik izazov za njenu ljubav s ukrajinskim gorostasom.

Kako piše “E News!”, u toku su njihovi dogovori i pregovori o zajedničkom starateljstvu nad kćerkom.

Par je bio zanimljiv i zato što su u zajedničkim izlascima uvijek izazivali pažnju - on je visok 199 centimetara, a ona je 49 centimetara niža. To im, naravno, nije nimalo smetalo.

Prodaju dom iz snova

Slavni bokser i glumica odlučili su da prodaju svoju luksuznu kuću u Nešvilu, u kojoj su donedavno živjeli s kćerkicom Kajom. Raskošna kuća od 465 kvadratnih metara stavljena je na prodaju i čeka svog novog vlasnika. Sretnik koji je za ovu nekretninu spreman izdvojiti 1,5 miliona eura, moći će uživati u moderno uređenom dnevnom boravku s kaminom, četiri spavaće sobe i pet kupaonica, a unutar kuće nalaze se i sauna, soba za fitnes, veliki walk-in ormar, soba za druženje, trijem sa sjedećom garniturom za opuštanje i još mnogo toga. Na posjedu koji okružuje visoka ograda, nalazi se i veći komad dvorišta sa prostorom za opuštanje, velikim bazenom i prilazom sa privatnom garažom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.