ISKREN

Popularni glumac Džona Hil otkrio istinu oko dramatičnog gubitka kilograma

Mnogi ga se prisjećaju kao debeljuškastog prijatelja Leonarda Dikaprija

Džona Hil. Screenshot

Index.hr

22.10.2018

Džona Hil (Jonah Hill), kojeg se mnogi prisjećaju kao debeljuškastog prijatelja Leonarda Dikaprija (Leonardo DiCaprio), debitirao je kao redatelj, a njegov prvijenac Mid90s, priča o odrastanju mladog skejtera, naišao je na pohvale kritičara.

Slavni glumac i novopečeni redatelj gostovao je u showu kod Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres), gdje je govorio o svom prvom filmu, ali i o problemima s težinom koje je imao od djetinjstva.

34-godišnji Džona i sam je odrastao kao skejter u devedesetima, pa film na neki način govori i o njegovom ličnom putovanju. 

- Postao sam slavan prije dvadesete godine i većinu mladog odraslog života proveo sam slušajući ljude kako mi govore da sam debeo i neatraktivan - Hil je rekao Dedžneres.

- I tek u posljednje četiri godine kad sam pisao i režirao svoj prvi film, Mid90s, počeo sam shvaćati koliko me to boljelo i ušlo mi u glavu - dodao je.

- Vjerujem da svako ima prizor sebe iz vremena kad su bili mladi i sramili se sebe - nastavio je. "Za mene, to je 14-godišnji debeli dječak koji je osjećao da je ružan za svijet, koji je slušao hip-hop i htio toliko jako biti prihvaćen od te zajednice skejtera".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.