ISKREN

Milan Kalinić otvoreno: Moja majka više voli moju suprugu nego mene

Progovorio o najvažnijoj ulozi u njegovom životu

Milan Kalinić sa suprugom Sandrom. Instagram

Espreso.rs

22.10.2018

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić gostovao je u emisiji "Dobro jutro, Srbijo", gdje je otkrio najintimnije detalje iz privatnog života.

Naime, poznato da je Kalinić dugo godina u sretnom braku, ali i da nerijetko otvoreno govori o svom privatnom životu. Ipak, pred milionskim auditorijem prvi put je govorio o svojoj supruzi Sandri.

- Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam tada mogao da znam kakav je čovjek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, sretan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj djeci... Posebno me iznenađuje kakav odnos ima s mojom porodicom. Imam osjećaj da moja majka trenutno više voli Sandru nego mene. S druge strane, i ja se odlično slažem s njenom porodicom. To sve je zaista mnogo bitno da bi brak bio uspješan - otkrio je glumac tajnu njegovog uspješnog braka.



Pored privatnog, glumac vodi veoma uspješan profesionalni život, a evo šta je Milan rekao o tome:

- Veoma volim svoj posao i mnogo sam zahvalan što nemam fiksno radno vrijeme. Predstave koje igram oduzimaju mi nekoliko dana u kontinutetu, poslije čega mogu da se posvetim roditeljskim obavezama koje najviše volim. Prije svega moram da kažem jednu interesantnu činjenicu, a to je da su najveći radoholičari najveći hedonisti. Recimo, ja zato i jurim i radim da bih mogao sebi i svojoj porodici da obezbijedim sva uživanja - rekao je Milan.  

Pored izuzetnih uloga, voditeljskih angažmana, Kalinić je razgovarao o ulozi, koja ga najviše ispunjava u životu, roditeljstvu:

- Ništa me više ne ispunjava nego kada sina vodim na trening, kada ga vodim sa sobom na utakmice. Smatram da je najbitnije ono što nosiš iz kuće. Dok sam ja odrastao, družio sam se sa svakakvim tipovima ličnosti, ali čovjek gdje god da ode, sa sobom nosi ono što je naučio kod kuće - tvrdi glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.