ISKRENA

Jelena Rozga otkrila: Rasplačem se kad me neko povrijedi ili osjetim neku vrstu izdaje

Iako je vrlo mirna i staložena, ima i svoju drugu stranu

Jelena Rozga. Arhiv

Story

23.10.2018

Jedna od najpopularnijih pjevačica Jelena Rozga u 42. godini izgleda bolje nego ikad, a za srpski Blic je ispričala sve o svom izgledu, ali i prolivenim suzama. Iako je njen izgled nešto što ljudima prvo upadne u oči, Jelena je ipak najponosnija na ono očima nevidljivo. 

- Najponosnija sam na svoju dušu. Na to što sam odgojena da cijenim prave vrijednosti, unutrašnjost čovjeka, kako kod sebe tako i kod drugih ljudi. Nema tih dugih nogu ili grudi koji mogu zasjeniti lijepu ljudsku dušu koja plijeni dobrotom - kazala je Jelena. 

Iako je vrlo mirna i staložena, Jelena ima i svoju drugu stranu. 

- Naravno, kao i svi, imam svoje žute minute, ali po prirodi sam mirna. Ipak, kad izađem na binu, postajem temperamentna, tada dolazi do naboja raznih emocija i tada sam najsretnija - otkrila je.

Svoj privatni život trudi se čuvati podalje od očiju javnosti, ali je ipak otkrila da je je i ona bila povrijeđena. 

- Naravno, svako je nekada bio povrijeđen, ali te rane moramo smatrati dragocjenim u životu jer nas nauče puno toga. Na kraju, ostat će onaj kojeg je sudbina namijenila, a ja se u to ne miješam - smatra Jelena i dodaje da joj suze nisu strane.

- Plačem, naravno, nekad uz najbolju prijateljicu, nekad uz porodicu, ali zato sam i zahvalna što imam njih da mi u životu u tim trenucima pruže podršku kad je najpotrebnija. Rasplačem se kad me neko povrijedi ili osjetim neku vrstu izdaje, kada nas napusti neko ko nam je drag i koga smo voljeli, ali i sve to, pa i suze su sastavni dio života, ako nas nužno ne ojačaju, onda nas nauče da prihvatimo i tu manje lijepu stranu koju život donosi - zaključila je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.