BIZARNO

Navike poznatih: Piju urin da ostanu mladi, ne puštaju vodu, pričaju s biljkama, sakupljaju mrtve bube....

Slavne osobe nisu ograničene budžetom, pa svoje 'ludilo' uvijek mogu odvesti stepenicu više

Avaz.ba

24.10.2018

Većina nas ima neke čudne navike koje obavljamo samo iz sebi znanih razloga. Također, većina nas je ograničena nekim budžetom i te svoje navike ne možemo 'odvesti' na neki drugi nivo. No, slavne osobe nisu ograničene budžetom, pa svoje 'ludilo' uvijek mogu odvesti stepenicu više.

Donosimo šest najčudnijih navika slavnih osoba:

Megan Foks ne poteže vodu

Jedna od najljepših, ali ne i najtalentiranijih glumica Holivuda ima jednu zaista ogavnu naviku. Nakon odlaska u zahod, Megan Foks (Fox) ne poteže vodu.  

- Zaista je teško živjeti sa mnom. Ne čistim, razbacujem odjeću gdje stignem, ispuštam vjetrove i često ne potegnem vodu nakon odlaska u zahod - rekla je glumica 2008. godine. Nije Megan praznovjerna ili postoji neki razlog zašto to radi. Jednostavno je, kako ona kaže, zaboravna, a i nije ju briga. Za takve stvari tu su čistačice.






Keša je pila vlastiti urin

Keša (Kesha)je pjevačica koja se proslavila šljokicama i imidžem zločaste parti djevojke, javno je priznala kako je neko vrijeme pila vlastiti urin - kako bi ušla u formu. Jedno je kad to radi Bir Grils (Bear Grylls) dok glumi da preživljava, ali ovo je neki novi nivo ludosti... 

- Spremna sam učiniti sve kako bih ostala u formi i bila mladolika - rekla je pjevačica i potegnula jednu 'ljutu'.

Stiven Tajler 'fura' lančić sa zubima rakuna

U najmanju ruku ekscentrični Stiven Tajler (Steven Tyler) ima nekoliko suludih navika, ali zubi rakuna oko vrata spadaju u sam vrh njegove ludosti. Sve je počelo u mladosti kad je Stiven imao rakuna za kućnog ljubimca te mu se svidio osjećaj dok ga nosi na ramenima. Kad je malo ostario i kad je njegov ljubimac uginuo, muzičar je otišao u lov, ubio drugog rakuna i od njegovih zuba napravio lančić. 

Nikolas Kejdž i životinje s dostojanstvenim seksualnim navikama

Jedan od čudnijih likova Holivuda definitivno je Nikolas Kejdž (Nicolas Cage). Čovjek je bankrotirao zbog sklonosti ka suludim predmetima, a ima i neke čudne navike što se tiče prehrane.

- Volim sve životinje. Opčinjen sam ribama i pticama. Biram ono što jedem po načinu na koje se te životinje razmnožavaju. Ribe i ptice to obavljaju na fin, dostojanstven način. Ali svinje... Ne jedem svinje jer je to sve 'jako prljavo' - rekao je, vjerovali ili ne, Kejdž za NY Times 2010. godine.

Prince Čarls razgovora s biljkama

Na prvu, normalni i prizemljeni Čarls (Charles) ujutro najviše voli razgovarati, ali ne s kraljicom, sinovima, čistačicama, kuharima... Već s biljkama u vrtu.

- Dođem i pričam s biljkama u vrtu. I to su ozbiljni razgovori. One mi odgovaraju - rekao je ovaj kraljevski čudak za Daily Mail prije nekoliko godina.

Kris Prat skuplja mrtve bube

I to ga je povezalo s bivšom suprugom Anom Faris (Farris), jer to im je bila zajednička razbibriga.

- Kad smo prohodali, Kris me pozvao kod sebe u stan. Naravno, nisam mu rekla da imam kolekciju mrtvih buba da ne misli da sam čudna, ali kad smo se popeli, odveo me pokazati svoju kolekciju! Rasplakala sam se od sreće, pa koje su šanse za to?! - čudila se Ana u to vrijeme, Ali, nažalost, bube ih nisu uspjele održati skupa...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.