OTKRILI Popularni hrvatski glumac i producentica

Jelena Veljača i Dražen Čuček obznanili da više nisu u tako dobrim odnosima

Par jasno pokazuje posljedice rastave braka

Story
24.10.2018 17:26

Bračni par s kćerkom Lenom

Foto: Instagram

Jelena Veljača i Dražen Čuček nedavno su okončali svoj trogodišnji brak, ali zbog zajedničke kćerke Lene odlučili su ostati u dobrim odnosima. Ipak, posljednjim pothvatom bivši par je stavio sumnju na to da su i dalje vrlo bliski. 

Naime, producentica i glumac više se ne prate na društvenim mrežama, a sve je manje zajedničkih objava koje dokazuju da gotovo pa ni da ne provode vrijeme zajedno.

Jelena je u posljednje vrijeme bila izrazito zaokupljena poslovnim obavezama, s obzirom na to da radi na novoj televizijskoj seriji "Pogrešan čovjek" te je zbog toga donedavno boravila u Beogradu, i njen bivši suprug tada je živio na istoj lokaciji, ali bivši par se sve više drži podalje jedno od drugoga. 

Također, ako je suditi po objavama na njihovim društvenim mrežama, malena Lena provodi puno više vremena s majkom nego s ocem, a djevojke sada ponovo uživaju u čarima hrvatske metropole.

Jelena i Dražen vjenčali su se u septembru 2015. godine, u tajnosti i intimnoj atmosferi jednog zagrebačkog restorana. Elegantno obučeni par slavio je samo uz kume, a tortu su podijelili s gostima restorana. Također, 37-godišnjakinja i 11 godina stariji Dražen svoju su ljubav okrunili brakom nakon tek nekoliko mjeseci ljubavne veze, a potom su dobili kćerku Lenu, koja je bila najljepša stvar koja im se dogodila u zajedničkom životu.

NA VRH