DRAMA

Njegova borba tek predstoji: Darko Lazić primio transfuziju, doktori prognoziraju da će u bolnici provesti godinu

Blic.rs

25.10.2018

Pjevač Darko Lazić, nakon nesreće koja mu se dogodila kod Pećinaca, na ulazu u rodno selo Brestač, hospitaliziran je u zemunskoj bolnici, gdje je danas primio transfuziju krvi. Njegovo zdravsteno stanje za sada je nepromijenjeno. 

Teške tjelesne povrede koje je zadobio dovele su do stanja u kome se trenutno nalazi. Ljekari su konstatirali da Darko ima hematom na glavi, povredu jagodice, devet polomljenih rebara, prijelom butne kosti, kao i karlice. Poslat je još jednom na rendgen zbog sumnje da mu je probušeno plućno krilo, a upućen je i na dijalizu zbog bubrega koji ne rade punim intenzitetom.

Darko je od momenta kada je doveden u bolnicu u vještačkoj komi, u kojoj će ostati koliko god bude bilo potrebno, prenosi "Blic.rs".

Pjevačev menadžer i prijatelj Miljan Vračević danas je rekao da će po odluci ljekara Darku biti ugrađen i vještački kuk, ali da za sada to nije moguće jer je najbitnije da njegovo stanje bude stabilno.

- Trenutno sve zavisi od njega samog. Ljekari su učinili sve što je u njihovoj moći, a sada se njegov organizam treba izboriti - objasnio je Miljan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.