ISKREN

Boris Rogoznica: Ono što uvijek moram raditi u kući je slušati ženu

Suprug voditeljice Doris Pinčić progovorio o tome kako izgleda život u njihovu domu

Story

28.10.2018

Muzičar Boris Rogoznica u sretnom je braku s jednom od omiljenih domaćih voditeljica - Doris Pinčić. Par uživa u skladnom braku te su ponosni roditelji trogodišnjeg sina Donata i i četveromjesečne kćeri Gite. Iako je, prema objavama na društvenim mrežama, lako zaključiti kako Rogoznice proživljavaju pravu porodičnu idilu, Boris je otkrio kako je to biti Dorisin suprug.

- Dobiti Doris za ženu, to je kao da si dobio sedmicu na lotu. Samo je stvar hoću li ja toga biti svjestan ili neću - rekao je za "RTL Tabloid" i priznao ko je glava porodice u njihovom domu.

- Ono što uvijek moram raditi u kući je slušati ženu i reći: "Da,draga", kroz šalu je rekao muzičar koji je supruzi za petu godišnjicu braka poklonio upravo pjesmu.

- To je sentimentalna vrijednost. Kao muzičaru, najlakše mi se tako  izraziti. Pjesma je zaista iskrena, otvorio sam dušu i s jednom gestom pokazao koliko mi je stalo - objasnio je Boris.

Iako je Doris glavna u kući, Boris se maksimalno trudi olakšati joj kućanske poslove i obaveze koje im roditeljstvo nosi.


- Znam kuhati, spremati, čistiti, usisavati - sve što treba. Znam pelene presvlačiti i ništa mi nije problem - iskreno se pohvalio Boris, koji je s Doris pred oltar stao u septembru 2013. u zadarskoj katedrali "Sv. Stošije".


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.