MALER

Suzana Mančić pod svakodnevnim stresom: Nedavno se udala, a sad su krenule nevolje

Umjesto da uživa u sretnom braku i porodičnom životu, prolazi kroz brojne neprilike

Suzana Mančić. Arhiv

Espreso.rs

28.10.2018

Iako je ova godina u životu Suzane Mančić počela obojena svijetlim tonovima, nažalost, njena druga polovina obilježena je malerima zbog kojih doživljava svakodnevni stres.

Podsjetimo, voditeljica se početkom ljeta tekuće godine udala za Simeona Ocomokisa, nakon čega su nastavili uživati u medenom mjesecu, ali nakon toga su stvari krenule nizbrdo, a Suzana se naglas pita je li u pitanju samo slučajnost.

Naime, nedavno je jedan portal objavio vijest da je njena kćerka stradala u Americi, zbog čega je doživjela nezapamćen šok, a ni nakon što se uvjerila da su u pitanju lažne vijesti, Mančić se dugo nije smirila, a nakon toga, javilo se i neizbežno pitanje zbog čega je neko uopće poželio da njenoj porodici napokasti na ovakav način.

Ubrzo je, prema sopstvenom priznanju, cijelu ovu stvar povezala s hakiranjem njenog mobilnog telefona, zbog čega je prije nekoliko mjeseci prošla kroz mnoštvo nevolja, budući da je osoba koja stoji iza ovog napada na njenu privatnost nastavila voditi prepiske u njeno ime s poslovnim saradnicima, te je tako ubrzo saznala da je otkazano mnoštvo saradnji koje je ranije ugovorila.

- Kada jedna takva informacija dospije u medije, o navodnoj smrti kćerke, jasno je da je stvar krajnje ozbiljna. Ne smijem tvrditi da su sve te situacije povezane, ali sumnjam da bi se moglo ispostaviti da je tako. Naravno, hakiranje sam prijavila policiji, predala sam izjavu i sada je na tužilaštvu da odgovori. Nadam se samo da do kraja neće biti "vuk pojeo magarca" - izjadala se Suzana, u nadi da će cijeli ovaj pakao uskoro proći, kako bi mogla nastaviti uživati u prvoj godini bračnog života.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.