JET SET

Mustafa Sandal u vezi sa slavnom glumicom? Svi komentarišu samo jedno

Kurir.rs

28.10.2018

Mustafa Sandal izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama kada je objavio jednu fotografiju.

Mustafa je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira sa tajanstvenom damom kojoj se vidi samo dio lica. Slika je izazvala more komentara pa ju je Mustafa posle izvjesnog vremena izbrisao.

Turski mediji prenose da je Mustafa nastavio dalje posle kraha desetogodišnjeg braka sa lijepom pevačicom, dok pojedinci misle da Mustafa razlaz još nije prebolio, naprotiv!

Oni njegovu objavu smatraju kontraudarom na objavu Sadetina Sarana, biznismena za kojeg mediji tvrde da je u vezi sa Eminom Jahović, a jedan od dokaza je i to što su Emina i Sadetin ovih dana počeli da se prate na društvenim mrežama.

Fanovi su nakon ove objave počeli da tragaju za identitetom tajanstvene dame pa su nakon silnih analiza i upoređivanja zaključili da je riječ o prelepoj glumici i manekenki Džeren Hindistan (29).

Džeren ne želi da daje izjave novinarima pa joj je telefon ovih dana isključen, no zato s druge strane na svom Instagramu objavlje sve što je u vezi s burom koju je Mustafa inicirao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.