JET SET

Zoi Kravic pozirala poput slavne majke prije 30 godina, ali potpuno gola

Ona se nedavno pojavila u hit seriji "Bit Little Lies", čija druga sezona će se vjerovatno emitirati u proljeće iduće godine

Rolling Stone

Index.hr

29.10.2018

Zoi Kravic (Zoe Kravitz) pozirala je za "Rolling Stone" 30 godina nakon što je njena majka krasila naslovnicu istog magazina.

Kćerka glumice Lize Bonet (Lisa) i muzičara Lenija Kravica (Lenny Kravitz) pozirala je poput svoje majke 1988. godine, a jedina razlika je da se ona skinula do kraja, dok je Lisa, tad trudna s njom dva mjeseca, na naslovnici bila u bijeloj košulji.

- Uvijek sam voljela tu naslovnicu - rekla je 29-godišnjakinja. 

- Kad razmišljam o "Rolling Stoneu", uvijek mi se ta slika stvori u glavi. Zaista je upečatljiva. Predivna je - dodala je ona.

Muzičarku i glumicu tad su pitali šta za nju znači biti atraktivan, isto pitanje koje je "Rolling Stone" postavio njenoj majci prije 30 godina. 

- Meni je atraktivno kad je netko samopouzdan i dobro se osjeća u svojoj koži. Kad se neko ne boji biti ono što je i kad se radi o dobrim ljudima, e to je zaista privlačno - kazala je Zoe.


"Rolling Stone" tad je Zoi otkrio šta je njena majka odgovorila na to pitanje. 

- Ljudi misle da ste atraktivni ako ste na TV-u. Za mene, atraktivno znači beskompromisno. Samo budite ono što jeste i kako se osjećate - rekla je Lisa istom magazinu.

- Vau, to je tako kul. Iste smo. Iskreno, nikad je nisam čula da govori to. Usadila je to u mene. To je tako kul - odgovorila je Zoi.

Zoi se nedavno pojavila u hit seriji "Bit Little Lies", čija druga sezona će se vjerovatno emitirati u proljeće iduće godine.

Rolling Stone

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.