PARFEM

Kim objavila fotografije šest potpuno golih žena

Odlučila stati nakraj prozivkama

Facebook

Avaz.ba

30.10.2018

Kim Kardašijan (Kardashian) još je proljetos najavila kako se uskoro baca na novi projekt, a to je lansiranje parfema koji će se zvati KKW Fragrance.

Mnoge je tom prilikom šokirala golim fotografijama kojima je najavljivala novi parfem, a išla je tako daleko da je napravila odljev vlastitog tijela ne bi li bočica za parfem bila baš poput nje.

I dok su ju mnogi optužili kako fotografijama stvara iluziju o savršenom tijelu, Kim je odlučila stati nakraj prozivkama. 

Na svom Facebook profilu objavila je šest fotografija potpuno golih žena, a svaka od njih različite je građe i različite boje kože.

Tim potezom poručila je kako je njen parfem namijenjen za sve žene. 

Ipak, fanovi ni ovaj put nisu zadovoljni, a problem je, kako tvrde, golotinja.

- ''Nemam pojma kakve veze ovo ima s parfemom'', ''Dosta više s golotinjom! Drugi bi za ovo dobili ban.'' ''Bila sam veliki fan, ali ne mogu više ignorirati gole fotografije.'' ''Kao majka, uzor i osoba koja ‘ohrabruje’ i inspirira žene ovo ne bi trebala raditi. Žao mi je Kim, ali izgubila si još jednog fana'' - neki su od komentara ljutitih pratilaca. 

No, uprkos kritikama, dobar dio fanova stao je u odbranu starlete te smatraju kako je pozitivno što promovira sve oblike tijela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.