Kim objavila fotografije šest potpuno golih žena

PARFEM Drugi bi za ovo bili banovani

Kim objavila fotografije šest potpuno golih žena Odlučila stati nakraj prozivkama

Kim Kardašijan (Kardashian) još je proljetos najavila kako se uskoro baca na novi projekt, a to je lansiranje parfema koji će se zvati KKW Fragrance.

Mnoge je tom prilikom šokirala golim fotografijama kojima je najavljivala novi parfem, a išla je tako daleko da je napravila odljev vlastitog tijela ne bi li bočica za parfem bila baš poput nje.

I dok su ju mnogi optužili kako fotografijama stvara iluziju o savršenom tijelu, Kim je odlučila stati nakraj prozivkama. 

Na svom Facebook profilu objavila je šest fotografija potpuno golih žena, a svaka od njih različite je građe i različite boje kože.

Tim potezom poručila je kako je njen parfem namijenjen za sve žene. 

Ipak, fanovi ni ovaj put nisu zadovoljni, a problem je, kako tvrde, golotinja.

- ''Nemam pojma kakve veze ovo ima s parfemom'', ''Dosta više s golotinjom! Drugi bi za ovo dobili ban.'' ''Bila sam veliki fan, ali ne mogu više ignorirati gole fotografije.'' ''Kao majka, uzor i osoba koja ‘ohrabruje’ i inspirira žene ovo ne bi trebala raditi. Žao mi je Kim, ali izgubila si još jednog fana'' - neki su od komentara ljutitih pratilaca. 

No, uprkos kritikama, dobar dio fanova stao je u odbranu starlete te smatraju kako je pozitivno što promovira sve oblike tijela.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH