INSTAGRAM

Ronaldo "prešišao" Selenu Gomez i postao najpopularniji na svijetu

Pjevačica je bila najpopularnija posljednje dvije godine, nakon što je preuzela titulu od kolegice Arijane Grande

Arhiv

24sata.hr

30.10.2018

Peterostruki osvajač Zlatne lopte Kristijano Ronaldo (Cristiano) postao je najpraćeniji na Instagramu, a vrh je preuzeo od 26-godišnje pjevačice i glumice Selene Gomez.

Selena je bila najpopularnija posljednje dvije godine, nakon što je preuzela titulu od kolegice Arijane Grande (Ariana).


Instagram

Ronaldo je prešao cifru od 144 miliona pratilaca i dodatno učvrstio poziciju jedne od najprepoznatljivijih osoba svijeta, a prvu je objavu nakon što je postao najpopularniji objavio iz teretane.


View this post on Instagram

👌👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo je veliki broj dodatnih pratilaca zasigurno donio i transfer kada je za 100 miliona eura prešao iz Real Madrida u Juventus, a u 10 prvenstvenih utakmica Ronaldo je zabio sedam golova i četiri puta asistirao.

Još je jedan sportista našao svoje mjesto u 10 najpraćenijih profila, a to je, očekivano, zvijezda PSŽ-a Nejmar (Neymar) sa 104 miliona pratilaca.

Kim Kardašijan (Kardashian), Bijonse (Beyonce), Dvejn Džonson (Dwayne Johnson), Kajli Džener (Kylie Jenner) te Tajlor Svift (Taylor Swift) zatvaraju popis od 10 najpopularnijih.


Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.