POLICA OSIGURANJA

Megan prvog muža prisilila na trudnički ugovor: Znao je kakvom se ženom oženio

Istaknuo je da u sklapanje ugovora nisu bili uključeni advokati

Arhiv

Avaz.ba

30.10.2018

Megan Markl (Meghan Markle) natjerala je svog prvog muža na potpisivanje "ugovora o trudnoći", kojim se željela osigurati da će joj on omogućiti sve u slučaju da rodi njihovo dijete.

Kako otkriva "Daily Mail", Megan, koja je tada bila tek glumica u usponu, bojala se da će joj trudnoća narušiti vitku liniju pa je od prvog supruga Trevora Engelsona tražila da joj nakon poroda plaća ličnog trenera i nutricionistu da bi se što prije vratila u formu. Također je od njega tražila da obeća da će angažirati dadilju ako im se rodi dijete.

Takve zahtjeve nema sad kad joj je muž princ Hari (Harry).

"Ugovori o trudnoći" prilično su česti u Los Anđelesu, a njima se najčešće propisuju dužnosti roditelja. Megan je pak bilo važnije da se što prije vrati na predtrudničku kilažu.  

U vrijeme potpisivanja ugovora Megan je dobila ulogu u seriji "Suits".

Razmišljali su o osnivanju porodice u bližoj budućnosti. Ona je bila svjesna da u njenoj porodici prevladava krupnija građa tijela te se oduvijek bojala da će se udebljati, posebno u to vrijeme kad joj je karijera krenula. Kad god se udeblja, to se najviše vidi na njenom licu pa se htjela pobrinuti da se što prije vrati u formu da bi dobro izgledala pred kamerama - rekao je izvor za "Daily Mail". 

''Tek je sad ušla u kraljevsku porodicu, ali oduvijek je htjela da je tretiraju kao princezu'', dodao je.

Istaknuo je da u sklapanje ugovora nisu bili uključeni advokati, već je Megan sama sastavila ugovor i dala ga mužu na potpis. 

- On je znao da se oženio ženom posvećenu svom izgledu, koja je povremeno bila vrlo nesigurna oko svog tijela, pa je pristao na sve. Znao je da se ona ne bi pomirila s tim da je odbio. Ipak, njihov brak je završio ranije nego što su planirali pa ugovor nikad nije zaživio - rekao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.