JET SET

Ana Sević se oglasila povodom Darkovog buđenja iz kome: Moj boravak kod njega je moja privatna stvar

Darko Lazić je prije tačno sedam dana doživio tešku saobraćajnu nesreću

Avaz.ba

30.10.2018

Srbijanski pjevač Darko Lazić jučer je probuđen iz vještačke kome, a tu informaciju je potvrdio njegov rođeni brat Dragan Lazić. 

Nakon toga na Instagramu se oglasila pjevačica i bivša supruga Darka Lazića Ana Sević, koja je zahvalila svima koji su se ovih dana molili za njenog bivšeg muža s kojim ima kćerku Lorenu.

- Poštovani mediji, dragi novinari, prijatelji i svi ljudi koji ste uz Darka u njegovoj najtežoj borbi. Prije svega želim da vam zahvalim na podršci i molitvama, energiji koju mu šaljete, jedva čekam da vidi koliko je voljen. Od prvog dana, pa i ubuduće moj boravak u bolnici kod njega je moja privatna stvar i nije nešto što želim da bude dio javnosti - napisala je Ana na društvenoj mreži.

Podsjetimo, Darko Lazić je prije tačno sedam dana doživio tešku saobraćajnu nesreću nedaleko od Brestača, u kojoj je zadobio trostruki prijelom butne kosti, višestruke prijelome grudnog koša i hematom na glavi.

Lazić je zbrinut u KBC Zemun, gdje su ga ljekari zbog težine povreda uveli u vještačku komu, ali su zbog jakog unutrašnjeg krvarenja morali da mu izvade slezenu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.