KRAJ SUMNJAMA

Vil Smit: Nismo pripadnici Sajentološke crkve niti svingeri

Za 20 godina braka bilo dosta izazova

Agencije

CDM

30.10.2018

Holivudski glumac Vil Smit (Will Smith) odlučio je konačno staviti tačku na glasine i otkriti jesu li on i njegova supruga Džejda Pinket Smit (Jeda Pinkett Smith) sljedbenici Sajentološke crkve, i ne samo to.  

Naime, Vil (50) i Džejda (47) su, navodi britanski "Metro", odlučili da prekinu špekulacije u vezi s njihovom pripadnošću ovoj crkvi. Oni su odlučili u javnosti govoriti i o svom seksualnom životu.  

Prema svemu sudeći, njih dvoje nisu sljedbenici Sajentološke crkve, poput glumca Toma Kruza (Tom Cruise) i glumice Kristi Eli (Christie Ally).

Ovo govorim da bi od sada bilo svima potpuno jasno. Nismo pripadnici Sajentološke crkve, a nismo ni svingeri - rekao je Smit. 

Glumac je priznao da je za 20 godina braka bilo dosta izazova i da su prošli mnoga turbulentna vremena, a kroz šalu je dodao da se njegova supruga nikad nije razvela od njega samo zbog jedne stvari.  

- Bilo je jeftinije da me zadrži - istakao je glumac.  

On je dodao i da nikad, da se nije oženio Džejdom, ne bi našao neku poput nje. Da nije s njom, kako je dodao, uzalud bi tražio osobu poput Džejde.  

- Ponekad kaže prave stvari - konstatirala je Džejda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.