DIVNO

Kejt Midlton je posebna u kraljevskoj porodici zbog jednog obećanja...

Ona ne krije da je jako vezana za roditelje, brata i sestru

Arhiv

Index.hr

30.10.2018

Kejt Midlton (Kate Middleton) jedinstvena je u kraljevskoj porodici zbog jednog obećanja koje joj je princ Vilijam (William) dao kada ju je zaprosio. Kejt se razlikuje od svih žena koje su se prije nje udale u porodici Vindsor (Windsor) po tome što nije morala ostaviti svoju porodicu po strani, tvrdi se u novom dokumentarcu "Kejt Midlton - od radničke klase do Vindsora".

Sve kraljevske nevjeste prije Kejt morale su ostaviti svoju porodicu po strani, pogotovo kada je riječ o javnim pojavljivanjima. Vilijam je Kejt obećao da ona to neće morati napraviti kada ju je zaprosio pa su Midltonovi ostali dio privatnog i javnog života Vilijama, Kejt i njihovo troje djece. Redovno se pojavljuju na svim kraljičinim proslavama i Kejt ne krije da je jako vezana za roditelje, brata i sestru.

Ona je prva "obična" građanka koja se udala za budućeg britanskog kralja. Tokom veze s njim sve vrijeme je učila kako se ponašati na dvoru, a nakon zaruka imala je poseban trening s osobom koju je odobrila kraljica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.