RAT PJEVAČA

Georgiev brutalno odgovorio Dari Bubamari: Ona je turbofolk prase, pun mi je kufer takvih ološa!

Telegraf.rs

31.10.2018

Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgieva, koji je smrad od čovjeka! On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav sretan što je uopće dobio priliku da radi sa zvijezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom, rekla je Dara Bubamara. 

Potpuno očekivano, ova, ničim izazvana, uvreda na račun Georgieva došla je i do njega, koji se ubrzo oglasio na svom Twitteru, prenosi "Telegraf.rs".

- Dara Bubamara je prase. Malo bezobrazno prase. Turbofolk prase. Pun mi je više kufer ove zadrugarije i ološa koji su porasli u devedesetima, a obitavaju u ovoj skandaloznoj bratiji - poručio je Vlado, kao odgovor na Darinu uvredu da je "smrad od čovjeka".

Nakon ovoga Dara se ponovo oglasila, još žešće vrijeđajući Georgieva.

- Zar niste primijetili da, čim izdam pjesmu, na mene se nakači po pet propalih budala? Tako je i ovog puta. Pretpostavljam da ih boli to što sam ušla na trending top-listu na YouTubeu za manje od 24 sata. Ne zanima me šta priča i piskara po Twitteru propali pijanac kome je još samo to ostalo. Kad ste zadnji put čuli neki njegov hit? Ljenčuge i neradnici koji provode vrijeme po kafanama daju sebi za pravo da komentiraju ženu koja je non-stop fokusirana na svoju karijeru. Malo manje ličnog nezadovoljstva i bit će im lakše. Dotad neka slušaju moje pjesme i uživaju - poručila je Bubamara za "Svet".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.