LJUBAV

Džastin Timberlejk otkrio kako je nastala pjesma posvećena Britni Spirs

Avaz.ba

1.11.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Pop pjevač Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) objavio je knjigu “Hindsight”, u kojoj je otkrio kako je nastao njegov veliki hit “Cry me a river”.

Pjesma je objavljena 2002. godine, a posvećena je njegovoj velikoj ljubavi, pop princezi Britni Spirs (Britney Spears).

Bio sam slomljen i iznerviran. Osjećanja koja sam nosio u sebi su bila tako jaka da sam morao da ih prenesem na pjesmu - napisao je pjevač u knjizi. 

On je naveo da je tekst nastao dva sata nakon njihovog razlaza, a spot koji je snimio za ovaj hit obiluje scenama u kojima je anonimna plavuša koja neodoljivo podsjeća na Britni.

Džastin i Britni su bili u vezi početkom 2000. godina i važili su za najmoćniji par Holivuda.

Bivši član boj benda ''N sync'' je čak i gostovao u pjesmi Britni “What is like to be me”, koja se našla na njenom trećem albumu “Britney”.

Mediji su prenosili da se par rastao jer je, navodno, Britni bila nevjerna svom dečku i kolegi iz ''Miki Maus'' kluba u kojem su devedesetih bili i danas poznate ličnosti Kristina Agilera (Christina Aguilera) i Rajan Gosling (Ryan).

Ni Britni ni Džastin nikada nisu pričali o svom raskidu.

Postoji i priča da je Britni svoju baladu “Everytime”, izdatu 2003. godine, posvetila bivšem dečku i da je to bio njen način da se izvini.

U intervjuima bivši par nikada nije govorio loše jedno o drugom, a Britni je nedavno začudila javnost kada je na Instagramu objavila da vježba uz stihove Timberlejkove pjesme.

Pop princeza sada uživa u vezi sa Semom Asgharijem, fitnes instruktorom i modelom kojeg je 2016. upoznala na snimanju spota za pjesmu “Slumber party”. Ona ima dva sina sa DJ-em i igračem Kevinom Federlajnom (Kevin Federline) s kojim bila u braku nakon raskida s Džastinom.

S druge strane, Timberlejk je u braku s glumicom Džesikom Bil (Jessica Biel) i imaju sina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.