SKANDAL

Manekenka u reklami skinula hidžab, vjernici je izvrijeđali

Reklama u kojoj supermodel Bar Refaeli sa sebe skida hidžab, uz poruku "Sloboda je osnovna", razljutila je brojne vjernike

YouTube

Index.hr

2.11.2018

Reklama u kojoj supermodel Bar Refaeli sa sebe skida hidžab, uz poruku "Sloboda je osnovna", razljutila je brojne vjernike.

Manekenka ju je podijelila na svom Instagramu, no nakon burne reakcije je obrisala tu objavu.

U kontroverznoj reklami Bar skida hidžab i pleše dok se u pozadini čuje muzika koja govori: "Sloboda je sve, napokon skidam lance koji mi ne dopuštaju biti slobodna."

Iako je s Instagrama maknula video, ispod drugih objava neki su je ljudi prozvali rasistkinjom, pa je čak i otvoreno vrijeđali.

"Ti si odvratno ljudsko biće, trebaš se sramiti zbog toga što si učinila", "Ti si rasistkinja koja pokušava ignorirati činjenice. Užasna si osoba i nisi nikakav predstavnik slobode", "Aha, ti si ona idiotkinja koja smatra da je skidanje hidžaba za svakog sloboda", "Neke žene misle da je pravo na nošenje hidžaba za njih sloboda, ko si ti da im govoriš da ga moraju skinuti da bi bile slobodne?", "Užasno je vidjeti da je neko tako otvoreno rasista i očekuje da je to uredu. Prava sloboda nije skidanje hidžaba, već mogućnost da ga žena nosi i da je se ne napada zbog toga", pisali su joj u komentarima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.